HOGYAN KÉRHET SEGÍTSÉGET?

1Legjobb ha a HelpDesk felületen kér segítséget: https://eyssen.hu/helpdesk
2Ha az nem sikerül, küldjön emailt a helpdesk@eyssen.hu címre!
3Ha az sem sikerül, akkor hívja a +36 21 200 9000-es telefonszámunkat!

Távsegítséghez szükséges alkalmazás letöltéséhez kattintson ide: https://get.teamviewer.com/eyssen

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IDŐ

Munkanapokon: 8:00 - 20:00

24 órás informatikai támogatásra előfizetett ügyfeleink számára természetesen a hét minden napján 0-24-ben hívható az ügyeleti mobiltelefonszámunk!

ITbrain - Hatékony IT távfelügyelet

Védje és felügyelje távoli eszközeit és kövesse nyomon informatikai eszközeit tökéletesen vállalata igényeire szabva folyamatos szakmai támogatásunkkal és felügyeletünkkel

Az informatikai rendszer teljes átláthatósága egyetlen helyről

Miben nyújt többet a mi szolgáltatásunk, mint egy átlagos vírusírtó vagy biztonsági mentés?

A vírusírtók és biztonsági mentések legnagyobb hátrányai, hogy folyamatos felügyeletet és szakértelmet igényelnek. Az ITbrain esetében Mi felügyeljük Ön helyett hogy frissül-e a vírusírtója vagy hogy rendszeresen lefut-e a biztonsági mentése, stb. Amennyiben bármi problémát vagy fennakadást látunk, azonnal jelezzük így nem érhetik meglepetések és nem egy esetleges adatvesztés kapcsán derül ki hogy napok esetleg hetek vagy hónapok óta nem megfelelően működtek a szoftverei.

Vállalatunk nem csak az ITbrain terméket értékesíti, hanem szakképzett operátoraink folyamatosan felügyelik a rendszert, elemzik a jelzéseit és szükség esetén azonnal közbelépnek és értesítik Önt a felmerült problémáról és annak lehetséges megoldásairól.

Az ITbrain segít javítani az IT folyamatok biztonságán és teljesítményén. A TeamViewer programba problémamentesen integrálódó ITbrain felügyeleti platform biztosítja az IT eszközei automatizálásához szükséges eszközkészletet.

Válassza ki az eszközöket, amelyekkel a legjobbat hozhatja ki IT rendszereiből

Járjon egy lépéssel előrébb

Online állapot

Tudjon róla, ha eszköze offline lesz, és legyen tisztában vele, amikor online és rendben működik. Azt is megnézheti, mikor volt az eszköz utoljára online, vagy távolról elindíthatja a TeamViewer alkalmazással.

Lemez állapota

Kerülje el az adatvesztést: értesüljön róla, ha eszköze bármelyik lemeze S.M.A.R.T. hibákat jelent, így fontos adatairól még a hiba fellépte előtt biztonsági mentést készíthet.

Memóriahasználat

A memória-küszöbérték beállításával a rendszereket mentessé teszi az interferenciától, és azonnal értesítéseket kap, ha egy érintett eszköz ez alá esik.

Processzor terhelése

Előzze meg eszközei károsodását - állítson be egy processzorterhelési küszöbértéket, és értesüljön róla, amikor az eszköz túllépi azt.

Folyamatok

A folyamatok kritikus hatással lehetnek rendszere rendelkezésre állására. Állítson be riasztásokat, és kapjon értesítést, amikor egy adott folyamat fut, illetve nem fut.

Windows szolgáltatás

Értesítés, amikor egy adott Windows-szolgáltatás leállt.

Eseménynaplók

Értesítés, amikor egy adott esemény az eseménynaplóban felismerésre kerül.

Lemezterület

Itt az idő a takarításra? Értesítést kap, amikor a fennmaradó szabad terület egyik eszközén egy adott százalék alá esik.

Windows Update

Tartsa rendszereit naprakészen. Kapjon értesítést, ha az automatikus Windows Updates le van tiltva.

Antivírus szoftver

Ne hagyjon esélyt. Kapjon riasztást, ha egy eszközre nincs antivírus szoftver telepítve.

Windows tűzfal

Egy rendszerre az egyik legnagyobb kockázatot a letiltott tűzfal jelenti. Az ITbrain Monitoring értesíti, ha a Windows tűzfal le van tiltva egy eszközén.

Azonnali riasztások

Járjon egy lépéssel előrébb. Azonnali riasztásokat kap a TeamViewer Számítógépek és kapcsolatok listájában, így még a probléma fellépte előtt akcióba léphet. Eszközcsoportok definiálásával és egyedi ellenőrzési házirendek beállításával a megfelelő időben kapja meg a megfelelő riasztást.

E-mailes értesítések

Az ellenőrzést ezután útközben sem veszíti el. Állítson be e-mailes értesítést bármely ellenőrzéshez. Határozza meg egyedileg az e-mailek címzettjeit, és biztosítsa, hogy a megfelelő riasztás a megfelelő időben eljusson a megfelelő személyhez.

Soha többé ne veszítse szem elől hardverét és szoftverét

Az ITbrain eszközfelügyelet elegáns megoldást nyújt telepített eszközeinek nyomon követésére. Listázza ki a hálózatában található összes eszköz hardverét és szoftverét másodpercek alatt a kényelmesen használható irányítópulton.

Hardver

Telepített eszközeiről hozzon létre átfogó könyvtárat másodpercek alatt.
Típus - Név - Részletek - Gyártó

Szoftver

Ellenőrizze, hogy a megfelelő szoftverek vannak-e telepítve, illetve hogy ezekre érvényesek-e az aktuális licencek.
Verzió - Módosítás dátuma

Leltári jelentés

Az ITbrain eszközkezelővel átfogó jelentéseket készíthet telepített eszközeiről és a telepített összetevőkről. Csupán néhány másodpercre van szüksége ahhoz, hogy teljes könyvtárlistát vagy más egyéb jelentést generáljon. Emellett CSV-fájlba is exportálhatja őket, hogy értékes adatait más programba átvigye.

Megbízható védelem vírusok, trójaik, rootkitek és kémprogramok ellen az ITbrain Anti-Malware szoftverrel

Tartsa számítógépeit tisztán és biztonságosan. Az ITbrain Anti-Malware megvédi számítógépeit vírusok, trójaik, rootkitek és kémprogramok fenyegetései ellen. A hét minden napján, 24 órában – függetlenül attól, hogy csatlakozik-e az internethez. Meghatározhatja minden egyes vizsgálati házirend idejét, tartományát és alaposságát, majd alkalmazhatja ezeket a különböző számítógépekre vagy gépcsoportokra.

Gyors telepítés

Fáradságmentes telepítés – biztonság pillanatok alatt. Nem kell foglalkoznia a fáradságos telepítési eljárással. Mindössze néhány kattintással aktiválhatja az ITbrain Anti-Malware szolgáltatást számítógépein.

Mindig friss

Telepítse, majd felejtse el! Karbantartást az Ön részéről nem igényel. Az ITbrain Anti-Malware naponta többször is frissíti magát a legújabb vírusdefiníciókkal, hogy számítógépei a legújabb fenyegetésekkel szemben is immúnisak legyenek.

Valós idejű védelem

Védelem a nap 24 órájában – A valós idejű védelem révén minden fájlt, amelyhez hozzáfér, azonnal megvizsgál a potenciális fenyegetettség szempontjából. Eszközei abban a másodpercben védetté válnak, ahogy aktiválja rajtuk az ITbrain Anti-Malware szolgáltatást.

Egyedi Anti-Malware házirendek

A legmegfelelőbb kialakítás vállalata számára: az ITbrain Anti-Malware szolgáltatással egyedi házirendeket adhat meg, így vállalata igényeihez vagy akár a hálózatán belül egyes számítógépekre szabhatja az ITbrain Anti-Malware szolgáltatást.

Ütemezés

Meghatározhatja, mikor végezzen vizsgálatot az ITbrain Anti-Malware. Napi, heti, vagy egyedi intervallumokat adhat meg.

Alaposság

Kiválaszthatja, hogy teljes vizsgálatot szeretne végrehajtatni a maximális biztonság érdekében, vagy pedig gyors vizsgálatot a munkaidő alatt.

Vizsgálat beállításai

Tartsa szemét a gyanús vagy kockázatos útvonalakon. Az ITbrain Anti-Malware lehetővé teszi annak beállítását, hogy egy teljes meghajtót, egy adott útvonalat, vagy csak egy kiválasztott fájlt vizsgáltasson át.

Riasztások és értesítések

Ne mulasszon el semmit. Ha az ITbrain Anti-Malware fenyegetést észlel egyik számítógépén, a fájlt azonnal karanténba helyezi. A TeamVieweren keresztül figyelmeztetéseket kap, vagy a TeamViewer Management Console tájékoztatja Önt a lépésekről. Az ellenőrzést ezután útközben sem veszíti el. Állítson be e-mailes értesítést bármely vizsgálathoz. Határozza meg egyedileg az e-mailek címzettjeit és biztosítsa, hogy a megfelelő riasztás a megfelelő időben eljusson a megfelelő személyhez.

Tanúsított védelem: VB100

Az ITbrain Anti-Malware megkapta a VB100 tanúsítványt megbízhatóságáért a „Virus Bulletin” magazintól. Ez a díj tanúsítja a „WildList Organization” „In the Wild” listáján szereplő rosszindulatú szoftverek 100%-os felismerését. Emellett a tanúsítványt megszerző anti-malware szoftver nem generálhat téves riasztást sem.

Távoli biztonsági mentés és visszaállítás

Legyen a biztonságos oldalon. Az ITbrain Backup egyszerű, problémamentes és megbízható végponti adatvédelmet kínál. Másodperceken belül, távolról telepíthető és aktiválható, és az Ön és az ügyelei adatait a legmagasabb szintű biztonsági szabványok szerint tárolja felhőben. Nyugodt lehet afelől, hogy az adatai biztonságban vannak ‒ probléma esetén ‒ és távolról bármikor hozzáférhetőek bárhonnan, bármikor.

Korlátlan számú végpont biztonsági mentése

Míg a kiszolgálókról rendszeresen készítenek biztonsági másolatot, a végpontok (például a laptopok) esetében ezt gyakran elhanyagolják. Az ilyen eszközökön helyileg tárolt adatok kockázatnak vannak kitéve. Az adatok védelmét a felhasználóra bízni nem a legbiztonságosabb megoldás még akkor sem, ha olyan informatikai házirend van érvényben, amely megköveteli az érzékeny adatok központi kiszolgálón tárolását. A nem biztonsági mentett szellemi tulajdon pótlása rendkívül költséges vagy akár megoldhatatlan lehet, és fennakadást okozhat a felhasználó termelékenységében, illetve megakaszthatja az üzletmenet folytonosságát. Győzze le a kiszámíthatatlanságot az ITbrain Backup segítségével, és készítsen biztonsági másolatot tetszőleges számú végpontról. Az ITbrain Backup tárhelye az informatikai infrastruktúra minden végpontja számára elérhető.

Távoli visszaállítás – akár fájlszinten is

Állítson vissza távolról egy egész biztonsági másolatot vagy csak adott fájlokat! Az ITbrain Backup használatával bármely biztonsági másolatot visszaállíthatja közvetlenül az ITbrain központi irányítópultjáról. Állítsa vissza a biztonsági másolatot az eredeti eszközre, vagy töltse le saját helyi gépére. Az adatok mindig elérhetőek, a helytől függetlenül. Az ITbrain Backup segítségével továbbá tallózhat a biztonsági másolatok között, és visszaállítást futtathat fájlszinten, csak a kijelölt fájlokra vonatkozóan.

Egyszerű telepítés a távoli aktiválással

Az infrastruktúra méretétől függően új szoftvermegoldások bevezetése fárasztó feladat lehet, amelynek során egyenként végig kell járni az összes számítógépet, illetve akár különböző helyekre el is kell utazni. Az ITbrain Backup esetében azonnal használatba veheti az új biztonsági mentési megoldást! Az ITbrain Backup együttműködik a TeamViewer infrastruktúrájával – a biztonsági mentési megoldást egy percen belül, néhány kattintással igénybe veheti, és mindezt a saját kényelmes asztala mellől!

Felhő

Bárhol, bármikor elérhető – a lemezről felhőbe irányuló biztonsági mentés során az adatait egy távoli helyen, biztonságosan tároljuk. Nem kell aggódnia saját kiszolgálóinak frissítése miatt, és élvezheti a felhőbeli skálázható biztonsági mentés minden előnyét. Az ITbrain az Amazon Web Service (AWS) megbízható infrastruktúrájára támaszkodik, amely a legmagasabb szintű biztonsági szabványokat nyújtja Önnek. Az AWS technológiájának felhasználásával a biztonsági másolatai mindig magas rendelkezésre állással állnak készen a visszaállításhoz.

Egyedi biztonsági mentési házirendek

Szolgálja ki az ügyfeleinek igényeit ‒ az ITbrain Backup használatával az egyes biztonsági mentési házirendeket rugalmasan állíthatja be és alkalmazhatja egyetlen eszközre vagy eszközök csoportjára. A házirendekkel módosíthatja a fájlszűrőt, a biztonsági mentés ütemezését és a maximálisan engedélyezett sávszélességet. Akár egyetlen eszközt, egy teljes részleget vagy különböző ügyfeleket felügyel, kínáljon az igényeknek leginkább megfelelő biztonsági mentési tervet.

Fájlok kiválasztása és fájlok kizárása

Ritkán van szükség az eszközön található összes fájl biztonsági mentésére. Az ITbrain Backup ezért biztosít lehetőséget a biztonsági mentésben szerepeltetni, illetve abból kizárni kívánt fájltípusok megadására, így tovább optimalizálhatja a biztonsági mentés teljesítményét. A biztonsági mentés fájljainak szűkítésével csökkentheti a biztonsági mentés teljes végrehajtására fordítandó időt, és tárhelyet takaríthat meg.

Biztonsági mentés ciklusa és ütemezése

Az üzletmenet folytonossága kulcsfontosságú – az ITbrain Backup segítséget nyújt a szolgáltatásiszint-szerződés teljesítésében. A biztonsági mentést beállíthatja úgy, hogy a rendszer azt ciklikusan, automatikusan végrehajtsa, és akár 30 percenként készíthet helyreállításipont-célkitűzést. A biztonsági mentést továbbá úgy ütemezheti, hogy a hét adott napjain, egy bizonyos időpontban fusson.

Sávszélesség korlátozása

Optimális teljesítmény zökkenőmentesen – a sávszélesség valamilyen más célra kell? Egyszerűen korlátozhatja a biztonsági mentési kiszolgálók felé irányuló adatátvitelt a maximális sávszélesség, illetve a korlátozási időkeret kiválasztásával. A biztonsági mentés a felhasználókra semmilyen hatással nem lesz.

Automatikus deduplikáció

Gyors és hatékony biztonsági mentés az automatikus deduplikációval – az ITbrain Backup automatikusan felismeri, hogy az utolsó biztonsági mentési ciklus óta mely fájlokat módosították, és csak a módosított adatokat viszi át az ismétlődések elkerülése és idő megtakarítása céljából.

Tanulékony felület

Minden teljesen átlátható egyetlen helyről – az eszközöket központi helyről tekintheti meg és kezelheti a TeamViewer Management Console ITbrain iránytópultjáról. Az ITbrain böngészőalapú irányítópultját bárhonnan elérheti a biztonsági másolatok állapotának ellenőrzéséhez, a házirendek beállításához és módosításához, új biztonsági másolatok beállításához, a régiek visszaállításához és számos további művelethez – mindezt egyetlen helyről.

Riasztás sikertelen biztonsági mentés esetén

Az internetkapcsolat megszakadása, a felhasználó által éppen kikapcsolt rendszer; számos ok lehetséges, amely akadályozhatja a biztonsági mentést. Az ITbrain Backup azonnal riasztja Önt vagy egy munkatársát e-mailben és a TeamViewer környezetében, amikor egy biztonsági mentés sikertelen. Jelentkezzen be a TeamViewer Management Console-ba az összes felügyelt eszköz biztonsági mentési állapotának ellenőrzéséhez, és győződjön meg arról, hogy minden rendben van.

Skálázhatóság

A vállalata növekszik, és nagyobb tárhelyre van szüksége? Természetesen! Az ITbrain Backup egyszerűen skálázható. Bármikor vásárolhat további tárhelyet, és azt feloszthatja az eszközök között.

Távoli támogatás a TeamViewerrel

Valami megakadályozza, hogy a biztonsági mentés sikeres legyen? Semmi gond, egyszerűen csatlakozzon távolról a kérdéses eszközhöz a TeamViewer használatával, és oldja meg a problémát, hogy a biztonsági másolatok a tervnek megfelelően működjenek.

Biztonságos biztonsági mentés

A tárolt adatainak biztonságát nagyon komolyan vesszük, és a legmagasabb szintű biztonsági szabványok alkalmazása a legfontosabb számunkra. Az ügyfél és a biztonsági mentési kiszolgálók közötti minden kommunikáció biztonságos és titkosított csatornákon keresztül zajlik.
- Ügyféloldali, katonai szintű 256-AES titkosítás az adatátvitel előtt
- SSL-titkosítású két végpont közötti adatátvitel
- Adattárolás 256-AES titkosítású Amazon AWS S3 kiszolgálókon
- Az adatközpont helye: Frankfurt, Németország
- SO/IEC 27001:2005 tanúsítvány az információbiztonság-kezelő rendszerekre és továbbiak
- Redundáns adattárolás

Árlista

 • Monitoring és Eszközfelügyelet

  550.- Ft
  Nettó havidíj eszközönként
 • Anti-Malware

  550.- Ft
  Nettó havidíj eszközönként
 • Biztonsági mentés

  47.- Ft
  Nettó havidíj GB-onként
 • A szolgáltatási díjak előre fizetendők

  A feltöltött egyenlegek 12 hónapig használhatók fel.
  A minimális felöltési összeg nettó 10.000.- Ft.