Rólunk

Munkatársaink sokszínűsége és az Ő változatos ötleteik inspirálják azt az innovációt, amely teljes tevékenységünket áthatja.

Csapatunk több átalakulással, de összességében már több mint 20 éve áll ügyfeleink szolgálatában.

Európa több országában (Magyarország, Anglia, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Horváthország, Románia, Svédország, Észtország, Man sziget), Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Arab Emirátusokban vannak ügyfeleink.

Csoportunk

Mi történt velünk?

1997

A kezdet

Csapatunk néhány tagja már 1997 óta dolgozik együtt és végzi cégek teljeskörű informatikai támogatását. Számítógépes hálózatok, szerverek és munkaállomások üzemeltetésétől a szoftverfejlesztésen át egészen a felhasználói támogatásig.

Kezdetben banki informatikával (Budapest Bank Rt.), majd internetszolgáltató technikai támogatással (ELENDER Informatikai Rt.) foglalkoztunk.

2000-2009

IBM B2B

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec porttitor erat viverra justo fringilla ultricies. Fusce dignissim libero in neque feugiat quis laoreet magna vulputate. Phasellus vestibulum, dolor eu molestie tincidunt, purus leo fermentum erat, vel hendrerit mauris massa sed erat.

2002-

MLM rendszerek

2002 óta foglalkozunk MLM rendszerek elszámolási rendszerének fejlesztésével és üzemeltetésével. Több mint 20 MLM cég elszámolási rendszerén dolgoztunk már a kisebb tanácsadástól egészen a teljes rendszer megtervezéséig és megvalósításáig.

2007-

Odoo - OpenERP

2007 óta foglalkozunk egyedi Odoo alapú alkalmazások fejlesztésével. A kereskedelmi (B2B, B2C) szektortól az általános vállalatirányítási folyamatokon át az Egészségügyi ellátó szoftverekig nagyon széles skálán készítettünk már komplett alkalmazásokat az Odoo (illetve az elődje: OpenERP) alapjaira.

2015-2017

SUPPORT24

2015-ben részt vettünk a SUPPORT24 létrehozásában, melyenek az üzemeltetését 2016-ban csapatunk teljes mértékben átvette, 2017-ben pedig a Brand és a Know-how is a tulajdonunkba került.

2017-

eYssen IT Services

2017-től szolgáltatásainkat eYssen IT Services ként folytatjuk, több stratégiai partnerrel és jelentősen kibővített szolgáltatáskörrel.

Statisztika