Rólunk

Munkatársaink sokszínűsége és az Ő változatos ötleteik inspirálják azt az innovációt, amely teljes tevékenységünket áthatja.

Csoportunk

Csapatunk több átalakulással, de összességében már több mint 25 éve áll ügyfeleink szolgálatában és ebből több mint 15 éve foglalkozik Odoo-val (illetve elődjeivel, TinyERP-vel és OpenERP-vel).

Európa több országában (Magyarország, Anglia, Spanyolország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Horvátország, Románia, Svédország, Észtország, Man sziget), Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Arab Emirátusokban vannak ügyfeleink.

Mi történt velünk?

1997

A kezdet

Csapatunk néhány tagja már 1997 óta dolgozik együtt és végzi cégek teljeskörű informatikai támogatását. Számítógépes hálózatok, szerverek és munkaállomások üzemeltetésétől a szoftverfejlesztésen át egészen a felhasználói támogatásig.

Kezdetben banki informatikával (Budapest Bank Rt.), majd internetszolgáltató technikai támogatással (ELENDER Informatikai Rt.) foglalkoztunk.

2000-2009

IBM B2B

Csapatunk részt vett az IBM egyik legnagyobb európai projektének bevezetésében majd 9 éven át üzemeltetésében és továbbfejlesztésében, mely Magyarország és Kelet-Európa első igazi B2B informatikai rendszere volt IBM WebSphere alapon.

2002-

MLM rendszerek

2002 óta foglalkozunk MLM rendszerek elszámolási rendszerének fejlesztésével és üzemeltetésével. Több mint 20 MLM cég elszámolási rendszerén dolgoztunk már a kisebb tanácsadástól egészen a teljes rendszer megtervezéséig és megvalósításáig.

2007-

Odoo - OpenERP

2007 óta foglalkozunk egyedi Odoo alapú alkalmazások fejlesztésével. A kereskedelmi (B2B, B2C) szektortól az általános vállalatirányítási folyamatokon át az Egészségügyi ellátó szoftverekig nagyon széles skálán készítettünk már komplett alkalmazásokat az Odoo (illetve az elődje: TinyERP és OpenERP) alapjaira.

2015-2017

SUPPORT24

2015-ben részt vettünk a SUPPORT24 létrehozásában, melyenek az üzemeltetését 2016-ban csapatunk teljes mértékben átvette, 2017-ben pedig a Brand és a Know-how is a tulajdonunkba került.

2017-

eYssen IT Services

2017-től szolgáltatásainkat eYssen IT Services ként folytatjuk, több stratégiai partnerrel és mostantól elsősorban az Odoo-ra koncentrálunk.

2018

Odoo Official Partnership

Csapatunk hivatalos Odoo Ready Partner lett.

2021

Odoo Silver Partner

Csapatunk Odoo Silver Partner lett.

2022

Odoo 100!

Eljutottunk a 100. sikeres Odoo (TinyERP, OpenERP, Odoo Community, Odoo Enterprise) bevezetésünkhöz.

Statisztika